Home » Nieuws » Henry en Marjanne de Haan over hun toekomstige appartement

Henry en Marjanne de Haan over hun toekomstige appartement

3 november 2017 – Wat een enthousiasme op de vraag of we een klein interviewtje mogen maken met deze kopers. Met de herfstige zonnestralen in huis en een kop koffie vertellen Henry en Marjanne graag waarom zij hier een nieuw appartement hebben gekocht.

Serieus zoeken naar een andere woning deden ze nog niet, maar al een sinds een klein jaar kijken Henry en Marjanne zo her en der hoe het zou zijn om gelijkvloers te gaan wonen.

Voor Henry stond al snel vast dat de nieuwe woning zeker ook weer in Alblasserdam moet zijn. “Als echte Alblasserdammer ga je niet naar een andere gemeente toe”, zegt hij. Kijk, dat is zo leuk om te horen. Het sluit goed aan bij wat in Hof & Singel gerealiseerd wordt: aantrekkelijke appartementen als laatste onderdeel van de nieuwe wijk.  Met bomen, wandelpaden en water, centraal in Alblasserdam.

Marjanne vult aan dat ze uiteraard ook wensen had, zoals een prettig ‘buiten’-balkon op het zuiden waarbij je geen ingesloten gevoel hebt en een ruime woonkamer en slaapkamer. Daarbij hebben zij gekozen voor het omzetten van een wand, waardoor er een mooie inloopkast wordt gecreëerd.
En Henry kan zich nu al verheugen op de luxe vloerverwarming.

De reden om nu de knoop door te hakken en te kiezen voor een nieuwbouwappartement: hun gezinswoning is te groot geworden nu de kinderen uit huis zijn en de beide, werkende 50-plussers willen de komende jaren comfortabel gaan wonen.
Comfortabel wonen wordt het in dit appartement zeker. Alles is gelijkvloers en nieuw, er is de komende jaren geen onderhoud en er is genoeg ruimte om nog op de kleinkinderen te kunnen passen.

Henry en Marjanne hebben nog geen keuken uitgezocht, maar binnenkort staat een bezoek aan de showroom op het programma. In deze showroom maken ze niet alleen de keuze voor de keuken, maar ook voor het tegelwerk en sanitair. Zo wordt alles helemaal naar eigen smaak en stijl afgewerkt.

De bouw start nog dit jaar. Naar verwachting kunnen Marjanne en Henry – en de andere nieuwe bewoners – eind volgend jaar al hun nieuwe appartementen betrekken.

Enthousiast geworden? Hartstikke leuk, laat het ons weten in een persoonlijk gesprek bespreken we graag welk appartement het beste bij u past. Neem contact op met Kooyman Eigen Huis op telefoonnummer: 078 – 69 18 111 of kom langs op ons kantoor op Dam 81 in Alblasserdam

 

  • Het appartementengebouw heeft bergingen op de begane grond, een lift en is hoogwaardig afgewerkt, onder meer met mooie bakstenen en kunststof kozijnen.
  • Door de goede isolatie en vloerverwarming zijn alle appartementen ook nog eens erg energiezuinig.
  • We hebben nog enkele appartementen type B op verschillende verdiepingen beschikbaar.